همشهری آنلاین، این غذا از دسته کتلتهای رژیمی است که بر خلاف عقیده برخی، بسیار خوشمزه بوده و میتواند رقیب خوبی برای دیگر کتلتها باشد.
مواد لازم برای ۶ نفر
۴ عدد سیبزمینی متوسط (جایگزین: بلغور گندم یک پیمانه)
یک عدد پیاز متوسط
۴ ق غ آرد لپه (لپه را شسته و خشک و آسیاب کنید)
یک ق غ آرد سوخاری
یک پیمانه سویا
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
یک ق غ سبزیجات معطر خشک (ترخون، مرزه...)
روغن مایع به مقدار لازم
۱. سویا را با آب ولرم به مدت نیم ساعت خیس کنید، بعد آبکش کرده و بشویید و با دست خوب فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
۲. سیبزمینیها را له کنید. سویا را هم چرخ کرده همراه با پیاز، آرد لپه، آرد سوخاری، نمک و فلفل، زردچوبه و سبزیخشک با هم مخلوط کرده، با دست خوب ورز داده و به اندازه دلخواه برداشته و در کف دست باز کرده و شکل دهید و در نهایت در روغن سرخ کنید.
فوتوفن
با توجه بهاینکه تخممرغ در پخت این کتلت استفاده نمیشود، آرد لپه نقش انسجامدهنده مواد بههم را دارد.