تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۷

شیوا حریری: توی خانه ما بچه‌های خانه در درست کردن شیرینی‌های عید و به هم ریختن آشپزخانه، حسابی شریک هستند!

این هم دو نمونه از شیرینی‌های ما که توی عید دیدنی‌ها حسابی پزش را می‌دهیم.

شما هم امتحان کنید. شیرینی بپزید و به هر مهمانی که تعارفش می‌کنید، بگویید که آنها را شما پخته‌اید!

نان‌ پنجره‌ای

مواد لازم:

آرد.......................................1 پیمانه
پودر نشاسته........................1 قاشق
تخم‌مرغ..................................4 عدد
شیر......................................1 پیمانه

روغن مایع مخصوص سرخ کردن
خاک قند
قالب نان پنجره‌ای

1. نشاسته را آرام توی شیر بریزید و روی آتش ملایم هم بزنید تا حل شود. مواظب باشید گلوله نشود؛ بعد بگذارید خنک شود.

2. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه بشکنید و با چنگال بزنید. آرد را روی تخم‌مرغ الک کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر شود.

3. مخلوط شیر و نشاسته را کم کم به خمیر اضافه کنید.

4. در تابه روغن زیاد بریزید و بگذارید داغ شود. قالب نان پنجره‌ای را در روغن داغ کنید، بعد آن را بیشتر از نیمه در مایع فرو کنید و در روغن بگذارید. وقتی نان از قالب جدا شد، قالب را دربیاورید.

5. وقتی نان خودش را گرفت، پیش از آن‌که رنگش تغییر کند، از روغن دربیاورید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنش گرفته شود.

6. نان پنجره‌ای را توی ظرف بچینید و روی آن خاک قند بپاشید. نوش جان!

بیسکوئیت ستاره‌ای

مواد لازم:

آرد.....................................250 گرم
کره.....................................200 گرم
شکر......................................80 گرم
نمک.................1 قاشق چای‌خوری


نقل، اسمارتیز، ترافل رنگی....کمی

1. کره را از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود.

2. آرد را الک کنید. کره و شکر و نمک را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خوب خمیر شود.

3. روی تخته کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید تا نازک شود.

4. خمیر را قالب بزنید. دوربرها را جمع کنید و دوباره با وردنه باز کنید و قالب بزنید.

5. فر را قبلاً روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی فر را با کمی کره چرب کنید. خمیرها را در سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید.

6. روی بسکوئیت‌ها را تزیین کنید و آنها را در ظرف بچینید و نوش جان کنید

منبع: همشهری آنلاین