زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای 25 عدد شیرینی:
کره: 2/1 پیمانه (در دمای اتاق)
پودر قند: 4/1 پیمانه
مربای میوه: از هر طعمی که دوست دارید
ترجیحا شاتوت، 3- 2 قاشق سوپخوری
پودر وانیل: 4/1 قاشق چایخوری
نمک: 8/1 قاشق چایخوری
آرد: یک پیمانه
مغز و آجیل کوبیده: 3/1 پیمانه
(بادام، فندق، پسته یا هر مغزی که دوست دارید)
طرز تهیه:
• آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
• در یک کاسه متوسط، پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید ( حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
• آرد و نمک را کم کم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
• مغزها را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.
• فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.
• روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینیپزی را قرار دهید .
• به اندازه چند توپ 5/2 سانتیمتری از خمیر برداشته، آنها را به فاصله 5 سانتیمتر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آنها بزنید تا کمی تخت شوند.
• با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینیها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید (برای این کار بهتر است، مربا را درون یک کیسه فریزر بریزید و یک گوشه آن را سوراخ کنید و با فشار، مربا را از آن خارج کنید).
• شیرینیها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.