همشهری آنلاین، می دانستید با پرتقال و پیاز میتوان یک سالاد بی نظیر تهیه کرد؟
مواد لازم برای ۶ نفر
۶ عدد پرتقال
۲ عدد پیاز (ترجیحا نوع قرمز)
یک ق س زیره
یک ق چ فلفل سیاه
یک ق س نعنای تازه خرد شده
۲ /۱ ق س گشنیز تازه خرد شده
۶ ق س روغن زیتون
مقداری زیتون و برگ نعنا
۵ ق س آب پرتقال
۱. پرتقالها را بعد از پوست کندن، از مقطع حلقهحلقه کنید و در کاسهای بریزید. پیازها را هم پوست کنده و به همان صورت حلقهحلقه خرد کنید. حالا ظرف تو گودی آماده کنید.
۲. ورقهای پرتقال و پیاز را به صورت لایه لایه بچینید. البته بین لایهها مقداری فلفل، زیره، نعنا و گشنیز هم بریزید. حالا روغن زیتون و آب پرتقال را روی سالاد بریزید و مدت دو ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
۳. بعد از این مدت ظرف حاوی سالاد را بیرون آورده و با تعدادی زیتون و برگ نعنا آن را تزئین کنید. البته اگر زیتون سیاه تهیه کنید بهتر است.
فوتوفن
بهتر است پرتقالها بدون هسته و ریز باشند. در ضمن مدت زمان طعمدار کردن سالاد بیشتر از دو ساعت نباشد زیرا طعم آن را تغییر میدهد.