همشهری آنلاین: این رولت با توجه به اینکه با ماست و اسفناج پخته میشود، انتخاب خوبی برای گیاهخوارهاست.
مواد لازم
۲۵۰ گرم اسفناج
۲ عدد تخممرغ
یک قس آرد سفید
۵۰ گرم ماست چکیده
۸۰ گرم گردو
یک قس روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
مقداری کاغذ روغنی
مقداری زرشک و مغز گردو برای تزئین
۱. اسفناج را شسته و ریز خرد کنید. آنها را بدون آب در قابلمهای بریزید و بخارپز کنید.
۲. گردو را آسیاب کنید و کناری بگذارید. اسفناجهای پخته را در روغن زیتون کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شوند. در یک ظرف تخممرغها، آرد و نمک و فلفل را ریخته و با همزن خوب بزنید. اسفناج خنکشده را با مواد بالا مخلوط کنید.
۳. ته یک ظرف پهن و کوتاه مثل سینی فلزی مستطیل شکلی را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی پهن کنید. مواد رولت را روی کاغذ ریخته و به شکل مستطیل صاف کنید. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بعد از کمی گرم شدن ظرف را در فر بگذارید تا به مدت حداکثر ۱۰ دقیقه بپزد.
نکته: وقتی ظرف محتوی اسفناج و تخممرغ را در فر میگذارید بهتر است دائم آن را نگاه کنید، چون پخت زیادی لازم ندارد، در حدی در فر باید بماند که تخممرغها خودشان را بگیرند.
۴. بعد از پختن رولت و خنک شدن، آن را روی کاغذ روغنی بزرگتری برگردانید و با کمک کاغذ به شکل لولهای دربیاورید. حالا رولت شما شکل واقعیش را پیدا میکند. رولت را در یخچال به مدت سه تا چهار ساعت قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد.
۵. بعد از درآوردن رولت از یخچال آن را باز کرده و در ظرف موردنظر قرار دهید. حالا با ماست چکیده روی رولت اسفناج را پوشش دهید و روی ماست گردوی آسیابشده بریزید. برای تزئین کنار غذا میتوانید از مغز گردو و زرشک هم استفاده کنید. هنگام سرو کردن رولت را برشهای عرضی بزنیدو در ظرف مورد نظر بچینید.