تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱

ساندویچ مرغ آن هم با سس مایونز و خیار شور یکی از راحت‌ترین روش‌های درست کردن ساندویچ‌هایی است که می‌شود به عنوان یک وعده کامل غذایی خورد.

همشهری آنلاین: تا حالا به این موضوع فکر کرده اید که با اضافه کردن چند ماده دیگر به خصوص پنیر این ترکیب می‌توانید طعم و مزه ساندویچ مرغ معمولی را نسبت به آنچه قبلا خورده‌اید تغییری کلی بدهید.

مواد لازم

۲ /۱ سینه مرغ
۵ ساقه نازک کرفس
۱ پیمانه جعفری خرد نشده
۲/ ۱ یک پیمانه خیارشور
۱۰۰ گرم پنیر سفید صبحانه
۴  ق س سس مایونز
نان تست به تعداد کافی
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
۱ عدد پیاز کوچک (درشت خرد  کنید)

۱. ساقه‌های کرفس و خیارشورها را خرد کنید.

این کار را با چاقوی تیز انجام دهید تا ساقه‌های کرفس و خیارشورها ریز ریز شوند.

۲. سینه مرغ را با پیاز و زردچوبه و مقدار کمی آب بپزید و بعد از پخت خوب ریز کنید. البته می‌توانید مرغ را با چرخ‌گوشت یا غذاساز به شکل پوره هم درآورید.

۳. ‌ پنیر را با چنگال له و خرد کنید.

مواد خرد شده شامل سینه مرغ، خیار شور و کرفس را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و جعفری‌های ریز شده را به آنها اضافه کنید.

۴. کمی نمک و فلفل به میزان دلخواه به مواد اضافه کنید، پنیر له‌شده و سس مایونز را به مواد داخل کاسه بیفزایید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

۵. نان‌های تست را آماده کرده و مواد را روی یک برش نان ریخته و خوب صاف کنید.

لایه دوم را روی مواد بگذارید و  شکل مثلث برش بزنید.

فوت‌وفن

اگر ساندویچ‌های آماده و برش‌زده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید، قبل از سرو کردن، ساندویچ‌ها مزه‌دارتر می‌شوند.

یه‌جور دیگه

می‌توانید هر ساندویچ را به چهار مثلث کوچک تقسیم کرده و با برش‌های گوجه فرنگی، خیار شور و زیتون تزئین کنید و به شکل سینی اردور به عنوان عصرانه از مهمانانتان پذیرایی کنید.

منبع: همشهری آنلاین