همشهری آنلاین: اگر از سوپهای تکراری خسته شدهاید، سوپ تره فرنگی را امتحان کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۴ عدد تره فرنگی متوسط
۲ عدد سیبزمینی متوسط
۱ عدد پیاز متوسط
۵ پیمانه یا یک لیتر آب مرغ
۴ /۱ یک پیمانه شیر
۲ قس کره
۴ /۱ قچ نمک
۴ /۱ قچ فلفل
به مقدار لازم پیازچه یا جعفری خرد شده
۴ قس خامه (در صورت دلخواه)
۱. ترهفرنگیها را پاک کرده و بعد از شستن ریز خرد کنید. پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید. سیبزمینیها را هم به صورت نگینی خرد کنید.
۲. قابلمه مناسبی آماده کنید و کره را در آن بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نرم شود. سپس حرارت را کم کرده و به ترتیب ترهفرنگی، پیاز و سیبزمینی را اضافه کنید و مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مواد را مرتب هم بزنید.
۳. شیر و آب مرغ را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا سیب زمینیها بپزند. حالا فقط کافی است کمی نمک و فلفل به مواد بیفزایید.
۴. سوپ شما بعد از این مدت آماده است ولی اگر کلا سوپ را با بافتی یکنواخت دوست دارید، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و بعد از اینکه سوپ از حرارت افتاد، آن را در دستگاه غذاساز یا مخلوطکن ریخته تا مواد سوپتان یکنواخت و نرم شود و دوباره سوپ را به قابلمه برگردانده و حرارت دهید. در مراحل پایانی پیازچه یا جعفری و در صورت دلخواه خامه هم بریزید.
یهجور دیگه
اگر آب مرغ ندارید، یک و نیم قرص عصاره مرغ را در همان مقدار آب جوش حل کرده و در سوپ بریزید.