همشهری آنلاین: در این خوراک هم از روغن زیتون و هم از خود زیتون استفاده شده که با سبزیجاتی مانند هویج و سیبزمینی ترکیب خوشمزهای ایجاد کرده است. این غذا برای افرادی که به دنبال غذاهای کمکالری هستند و از طرفی دیگر از حساسیت فصلی رنج میبرند پیشنهاد مناسبی است. در ضمن برای ایجاد طعم ترشی در این غذا اگر از آب نارنج استفاده کنید بهتر است چرا که نارنج علائم حساسیت فصلی را کم میکند. درضمن زیتون هم نقش موثری دراین مورد دارد.
مواد لازم برای ۴ نفر
۴ تکه مرغ متوسط
۳ عدد پیاز متوسط
۲ عدد هویج
۳ عدد سیبزمینی متوسط
۳ قس آب نارنج
نمک، فلفل به میزان لازم
روغن زیتون مقداری
۲۰۰ گرم زیتون بدون هسته
۱. تکههای مرغ را در ظرف مناسب (تابهای گود یا یک قابلمه) بچینید. روی آنها حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و به مقدار دلخواه نمک و ادویه بزنید.
۲. پیازها را پوست کنده و بشویید. آنها را حلقه حلقه برش بزنید و روی مرغها بچینید. ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید تا مرغها با بخار پیاز کمکم بپزند. اگر احساس کردید که آب پیازها برای پخت مرغ کم است یکدوم پیمانه آب اضافه کنید.
۳. سیبزمینیها را پوست کنده، بشویید و حلقه حلقه برش بزنید. هویج را هم پوست کنده، خلال کنید. بعد از نیمپز شدن مرغها نوبت اضافه کردن خلالهای هویج و حلقههای سیبزمینی است.
۴. حالا میتوانید در آخر پخت، زیتونها را هم به غذا افزوده و برای مزهدار کردن غذا آب نارنج را هم اضافه کنید.
۵. وقتی از پخت مرغ و سبزیجات مطمئن شدید حرارت را خاموش کرده و غذا را به آهستگی و با دقت، بدون خرد و تکه شدن در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.
یه جور دیگه
اگر زیتونها هستهدار بودند هم مهم نیست اما بهتر است که بیهسته باشند تا در موقع خوردن راحت باشید.