همشهری آنلاین: تهیه یک کیک مرغ یخچالی خنک و خوشمزه، زمان زیادی از شما نمیگیرد اما طعم متفاوت آن، یک غذا به فهرست غذاهای محبوبتان اضافه میکند.
تعداد نفرات: ۴نفر
مدت زمان آمادهسازی: یک ساعت
مدت زمان پخت: یک ساعت
مناسب: کودکان و بزرگسالان
مواد لازم:
نان تست: یک بسته
سینه مرغ: ۲عدد
سس مایونز: یک لیوان
ماست چکیده: نصف لیوان
گردوی خردشده: یک لیوان
پیازچه: یک دسته بزرگ
جعفری: یک دسته متوسط
خیارشور: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور تهیه:
۱. ابتدا مرغ را بپزید و سپس آن را بهصورت ریش ریش خرد کنید.
۲. پیازچه و جعفری را بهصورت ساطوری خرد کرده و به همراه ماست، سس مایونز، گردوی نیمکوبشده و خیارشور ریزشده، مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
۳. گوشههای خشک نانهای تست را جدا کنید. کف ظرف را با یک لایه نان تست بپوشانید و یک لایه از مواد روی نان تست بریزید.این کار را لایه به لایه ادامه دهید.
۴. لایه آخر را با سس مایونز بپوشانید و ظرف را برای حداقل ۲ساعت در یخچال بگذارید تا کیک مرغ آماده شود.
نکته: هرچه مدت ماندن کیک در یخچال بیشتر باشد، کیک مرغ خوشمزهتری خواهید داشت.