ترفند فوق العاده ای برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، در میان نکات و ترفندهایی که برای خوشمزه شدن خورش قیمه نذری و رستورانی باید بدانید طرز تهیه عصاره خانگی خورشت قیمه از اهمیت ویژه ایی برخوردار است. ترفند فوق العاده ای برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.

مواد لازم عصاره خورشت قیمه

چوب دارچین ۱ عدد
هل ۳ عدد
زنجبیل یک تکه کوچک
زعفران به میزان لازم

دستور تهیه عصاره خانگی خورشت قیمه

برای تهیه این عصاره خورشت خانگی و فوق العاده باید یک تکه زنجبیل را با چوب دارچین و هل با آب جوش دم کنید.
بعد از دم شدن کامل این ترکیب، از صافی رد کرده و با زعفران دم شده مخلوط کنید.
عصاره شما آماده است؛ داخل خورشت ریخته و عطر قیمه را درست مثل قیمه های نذری، مطبوع کنید.