تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸

امسال برای ادای نذر می‌توانید غذاهای ساندویچی آماده کنید که هم سریع و ساده حاضر می‌شوند، هم توزیع آنها راحت‌تر است. ساندویچ خانگی الویه و سیب‌زمینی، گزینه‌هایی هستند که روش تهیه آنها را برای ۵۰ نفر آموزش داده‌ایم.

همشهری - نیلوفر ذوالفقاری: غذاهای ساندویچی جزو محبوب‌ترین غذاهایی هستند که انتخاب آنها به عنوان نذری ماه محرم، کارتان را در تهیه و پخش نذری راحت‌تر می‌کند.

نام: ساندویچ الویه

تعداد نفرات: ۵۰ نفر

مدت آماده‌سازی: یک‌ساعت

هزینه: ۸۰۰ هزار تومان

مواد لازم:

سینه مرغ: یک کیلوگرم

سیب‌زمینی: ۴ کیلوگرم

پیاز: یک عدد

سس مایونز: یک‌ونیم کیلوگرم

خیارشور: ۸۰۰ گرم

تخم‌مرغ: ۱۵ عدد

نان باگت: ۵۰ عدد

دستور تهیه:

۱- مرغ را همراه پیاز بپزید. به جز نمک و فلفل ادویه دیگری به مرغ اضافه نکنید. بعد از پخت مرغ‌ها را ریش‌ریش کنید.

۲- سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوست بکنید و با رنده یا گوشت‌کوب له کنید. تخم‌مرغ‌ها را هم بپزید و پوست بکنید. رنده و همه مواد را با هم ترکیب کنید.

۳- خیارشورها را ریز خورد کنید. سس و خیارشور را به مواد اضافه کنید. مواد را هم‌بزنید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

۴- نان‌ها را از وسط برش دهید و خمیرشان را خالی کنید. به اندازه مناسب الویه روی هر نان بمالید.

نکته: بهتر است برای تزئین ساندویچ الویه از گوجه‌فرنگی استفاده نکنید چون ممکن است له شود و آب بیندازد.

نام: ساندویچ سیب‌زمینی

تعداد نفرات: ۵۰ نفر

مدت آماده‌سازی: یک ساعت

هزینه: ۴۰۰ هزار تومان

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۸ کیلوگرم

تخم‌مرغ: ۱۰ عدد

پونه: ۱۰۰ گرم

کره: ۴۰۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

نان لواش: ۵۰ عدد

دستور تهیه:

۱- سیب‌زمینی‌ها را در آب بپزید و پوست بکنید. بعد آنها را با رنده یا گوشت‌کوب له کنید.

۲- تخم‌مرغ‌های آبپزشده را پوست بکنید. آنها را رنده و به سیب‌زمینی له‌شده اضافه کنید.

۳- نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. در صورت دلخواه یک قاشق پودر سوخاری هم در مواد بریزید. کره آب‌شده و بعد پونه را اضافه کنید و مواد را خوب به‌هم بزنید.

۴- نان‌ها را به اندازه دلخواه برش بزنید و مقداری از مواد راد روی نان‌ها بمالید. آنها را به شکل لقمه بپیچید و در کیسه فریزر قرار دهید.

نکته: می‌توانید کمی خیارشور به ترکیب اضافه کنید تا ساندویچ‌تان طعم متفاوتی پیدا کند.

منبع: روزنامه همشهری