کمپوت سیب دسر یا عصرانه بسیار خوشمزه ای است که برای تهیه آن فقط به سیب نیاز دارید و گلاب برای مطبوع کردن آن. دستور کمپوت سیب بسیار آسان است. طرز تهیه کمپوت سیب را در ادامه بخوانید. 

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، کمپوت سیب از کمپوت های بسیار لذیذ و خوشمزه است که شما می توانید این کمپوت لذیذ را برای تزیین شیرینی و کیک هایتان استفاده کنید. دستور کمپوت سیب بسیار آسان است. طرز تهیه کمپوت سیب را در ادامه بخوانید.

مواد لازم کمپوت سیب خانگی برای ۶ نفر

سیب ۱ کیلو گرم
شکر ۶ قاشق غذاخوری
آب ۳ پیمانه
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذا خوری
سرکه ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کمپوت سیب ساده

مرحله اول: برای تهیه کمپوت سیب ابتدا سیب ها را به خوبی شسته و پوست آنها را بگیرید.

مرحله دوم : در ادامه سیب های پوست گرفته شده را به صورت ببرید که هر سیب به ۴ قسمت تقسیم شود. در ادامه دانه های سیب را جدا کنید. در ادامه سیب ها را به صورت نازک‌تر برش دهید.

مرحله سوم : در یک ظرف مناسب با حجم مواد آب و سرکه بریزید و هم بزنید.

مرحله چهارم : سیب هایی را که خرد کرده اید به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید.

مرحله پنجم : سیب هایی که داخل آب و سرکه ریخته اید پس از گذشت ۱۰ دقیقه آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

مرحله ششم : در یک قابلمه مناسب شکر را به همراه آب روی حرارت قرار دهید و شروع به همزدن بکنید.

مرحله هفتم : ۲ قاشق غذا خوری آب لیمو را به ترکیب شکر و آب اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هشتم : سیب های شسته شده را به مخلوط شکر اضافه کنید.

مرحله نهم : گلاب را هم به مخلوط سیب و شکر اضافه کنید.

مرحله دهم : زعفران دم کرده را به مواد کمپوت اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

مرحله یازدهم : سیب ها را از این ترکیب جدا کنید این کار را هم می توانید با صافی انجام دهید و هم با کمک یک کفگیر.

مرحله دوازدهم : شربت را بگذارید روی حرارت بماند تا به غلظت برسد سپس شربت غلیظ را آرام آرام به سیب ها اضافه کنید.

مرحله سیزدهم : کمپوت آماده شده را در یک ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید. بگذارید درون یخچال تا خنک شود سپس می توانید از این کمپوت لذیذ استفاده کنید.