کوکو برنج یکی از کوکوهای ساده و خوشمزه است که به راحتی می توانید آنرا به صورت فوری و در کمترین زمان تهیه کنید.

کوکو برنج

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، کوکو برنج همان طور که از نامش پیداست از برنج تهیه میشود و یکی از انواع کوکوهای ساده و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع و راحت هم تهیه میشود. کوکو برنج یک غذای کامل است و برای وعده های شام و ناهار مناسب است.برای آموزش پخت فوری کوکو برنج با ما در نمناک همراه شوید.

مواد لازم کوکو برنج برای ۵ نفر

برنج پخته شده :۲ لیوان
زعفران :۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ :۴ عدد
سیب زمینی:۱ عدد
پیازچه ریز خرد شده :۶ عدد
پودر سوخاری :۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر سیر : به اندازه کافی

برنج مانده را دور نریزید | روش تهیه کوکو برنج به همین راحتی و خوشمزگی

طرز تهیه کوکوی برنج

مرحله اول: برای تهیه کوکو برنج ابتدا سیب زمینی را با پوست در مقداری آب بپزید. و روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.در این فاصله برنج پخته شده را له کنید تا به شکل پوره شود.

پیازچه های خرد شده را به برنج پوره شده اضافه کنید و داخل آنها تخم مرغ ها را بشکنید. مواد را کمی هم بزنید و بعد ادویه ها را به همراه پودر سوخاری و زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله دوم: سیب زمینی نیم پز شده را از آب بیرون بیاورید و پوست بکنید.سپس بعد خنک شدن آن را رنده کنید و به بقیه مواد کوکو اضافه کنید.

مرحله سوم:

مواد را با هم مخلوط کنید.تابه ای را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست آن را فرم دهید و در روغن بیندارید.

وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. سپس کوکو ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

نکته :

اگر مواد کوکو در حال باز شدن بود میتوانید یک عدد سفیده تخم مرغ را کنار دستتان قرار دهید و هر بار قبل ار برداشتن مواد ، دستتان را داخل سفیده فرو ببرید.
این کوکو را با برنجی که از قبل پختید و اضافه آمده هم میتوانید درست کنید.
به مایه کوکو میتوانید زرشک،جعفری و یا گشنیز خرد شده نیز اضافه کنید.
اگر بخواهید کوکو را با قاشق داخل روغن بگذارید باید تخم مرغ بیشتری اضافه کنید تا مایه کوکو شل تر شود.

کد خبر 875185

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • معصومه صارمی IR ۲۳:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
    4 1
    سلام برنج از قبل مونده چون روغن داره کوکو وا نمیره
    • IR ۲۳:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
      4 0
      تخم مرغ هم داره وا نمیره
  • شهروند IR ۰۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۹
    5 4
    نوچ چونکه برنج پوره میشه خمیرمانند میشه پس وا نمیره عزیزجان
  • 2 IR ۰۱:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۹
    11 4
    جالب بود ولی این چسبا خیلی گرونه
  • ناشناس IR ۰۱:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۹
    6 6
    برنج مونده رو زیر شیر اب با چنگ زدن کهنگی اش حیلی کم میشه بعد هم گرمش کنید برای استفاده میگی نمیشه یه بار امتحان کن برنج مونده ضرر داره حتی اگه برای کو کو استفاده بشه تنها راهش شستنه فقط یه بار امتحان کن اونقر نرم نیست که که موقع شستن له بشه
  • صدیقه IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۰
    3 6
    سلام ممنون از اطلاعاتتان