همشهری: بهترین راهکار هم تهیهشان در خانه بدون نگرانی از وجود رنگ، اسانس و افزودنیهای مجاز و غیرمجاز است؛ یکی از این تنقلاب خوشمزه که بهتر است در خانه آماده شود، ترشک آلبالو است. .
مواد لازم:
آلبالو: یک کیلو
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۲ لیوان
مدت زمان آمادهسازی: ۴۵ دقیقه
تعداد نفرات: ۶ نفر
روش تهیه:
۱. آلبالوها را بشویید و بگذارید خشک شود. سپس آنها را در قابلمه مناسب بریزید.
۲. شکر، نمک و آب را به قابلمه اضافه کنید.
۳. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آلبالو آب بیندازد. بعد از مدتی روی قابلمه کف ایجاد میشود؛ حتما آن کف را از روی مواد بردارید.
۴. وقتی کف آلبالو را جمع کردید، درِ قابلمه را ببندید تا آلبالو خوب بپزد.
۵. بعد از یک ربع درِ قابلمه را بردارید تا آب اضافی مواد رفته رفته بخار و ترشک غلیظ شود. در این مرحله حواستان باشد آلبالو ته نگیرد.
نکته: به جای آلبالوی تازه میتوانید از آلبالوی خشک و کمی رب انار هم استفاده کنید، البته باید از قبل آن را یک ساعت بخیسانید.