پنجشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
۰ نفر

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که حین گذشت وگذار در شهر، ترشک فروشی‌های کنار خیابان‌ و روی چرخ دستی‌ها نظرتان را جلب کرده باشد؛ اما زمان خرید، دودل شده باشید که مبادا بهداشتی نباشد؛ درصورتی که به سختی می‌توان از این خوشمزه‌های ترش و ملس گذشت.

نگهداری آلبالو در فریزر - طرز فریز کردن آلبالو - میوه - تغذیه

همشهری: بهترین راهکار هم تهیه‌شان در خانه بدون نگرانی از وجود رنگ، اسانس و افزودنی‌های مجاز و غیرمجاز است؛ یکی از این تنقلاب خوشمزه که بهتر است در خانه آماده شود، ترشک آلبالو است. .

مواد لازم:

آلبالو: یک کیلو

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: ۲ قاشق غذاخوری

آب: ۲ لیوان

مدت زمان آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه

تعداد نفرات: ۶ نفر

روش تهیه:

۱. آلبالوها را بشویید و بگذارید خشک شود. سپس آنها را در قابلمه مناسب بریزید.

۲. شکر، نمک و آب را به قابلمه اضافه کنید.

۳. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آلبالو آب بیندازد. بعد از مدتی روی قابلمه کف ایجاد می‌شود؛ حتما آن کف را از روی مواد بردارید.

۴. وقتی کف آلبالو را جمع کردید، درِ قابلمه را ببندید تا آلبالو خوب بپزد.

۵. بعد از یک ربع درِ قابلمه را بردارید تا آب اضافی مواد رفته ‌رفته بخار و ترشک غلیظ شود. در این مرحله حواستان باشد آلبالو ته نگیرد.

نکته: به جای آلبالوی تازه می‌توانید از آلبالوی خشک و کمی رب انار هم استفاده کنید، البته باید از قبل آن را یک ساعت بخیسانید.

کد خبر 874328
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha