سرکه از بسیاری جهات میتواند سلامت عمومی بدن را تامین کند. این ماده دارای اسید استیک بالایی است و این نوع اسید مانند دیگر اسیدها،میتواند به افزایش جذب مواد معدنی مهم موجود در غذا کمک کنند. از میان سرکهها می توان سرکه سیب را نام برد که دارای خواص فراوانی است.
از این سرکه میتوان به اندازه یک قاشق چایخوری در یک لیوان آب، قبل و یا همراه غذا برای جذب بهتر مواد معدنی موجود در غذا استفاده کرد.
سرکه سیب در جذب بهتر کلسیم مخصوصا برای خانمهایی که به سختی کلسیم جذب میکنند موثر است و باعث میشود به پوکی استخوان دچار نشوند.
البته در رژیمهای غذایی کلسیم، مقدار فراوانی شیر وجود دارد ولی برخی افراد هستند که لاکتوز را نمی توانند تحمل کنند بنابراین قند موجود در آن را نیز نمی توانند هضم کنند.
پس برای جذب بهتر کلسیم باید به دنبال راه حلی باشند و سرکه می تواند پاسخ خوبی برای آنان باشد.
سرکه به کنترل قند خون کمک شایانی میکند و میتواند برخی آنزیمهای گوارشی که کربوهیدراتهای غذا را به قند تبدیل میکنند غیر فعال و عمل جذب غذا در خون را آهسته کند.
بدین ترتیب فرد مبتلا فرصت بیشتری خواهد داشت تا قند را از خون خود بیرون بکشد و به این صورت از افزایش زیاد قند در خون جلوگیری میشود.
از دیگر فواید سرکه آن است که می تواند جانشین چربیها و سدیم غیرسالم شود و یا برای ضد عفونی میوه و سبزیجات استفاده کنید.