همشهری آنلاین: ترکیب طعم تخممرغ با ژامبون، یک ساندویچ خوشمزه و مقوی میسازد که سریع و ساده هم آماده میشود.
ساندویچ تخممرغ و ژامبون پنیری
مدت زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
زمان تهیه:۳۰ دقیقه
تعداد نفرات: ۲ نفر
مواد لازم:
تخممرغ: یک عدد
نان تست: ۴ عدد
ژامبون با طعم دلخواه: ۴ ورق
پنیر لبنه: ۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. نانها را در ماهیتابه یا تستر برشته کنید. ژامبونها را هم کمی حرارت دهید تا نرم شوند.
۲. تخممرغ را بشکنید و با پنیر ترکیب کنید. این مخلوط را در مایکروفر یا روی بخار کتری گرم کنید تا پخته و یکدست شود.
۳. روی هر نان تست، یک برش ژامبون بگذارید. یک لایه از مخلوط تخممرغی روی ژامبونها بمالید.
۴. یک نان تست دیگر روی ترکیب تخممرغ، پنیر و ژامبون بگذارید و ساندویچها را از وسط برش دهید تا آماده سرو شوند.
نکته: میتوانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید، اما اگر قصد دارید ساندویچ رژیمی درست کنید، سراغ پنیرهای کمچرب بروید.