همشهری آنلاین: تهیه کیک اسفنجی از کدو تنبل میتواند یک تجربه منحصر به فرد در تجربه شیرینی پزی شما باشد.
کیک اسفنجی کدو تنبل
تعداد نفرات: ۸ نفر
مدت زمان آمادهسازی: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
آرد سفید: ۲ پیمانه
تخممرغ:۳ عدد
شکر: یک پیمانه
پوره کدو حلوایی: یک پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری
آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک پیمانه
گردوی نیم کوب: یک دوم پیمانه
روش تهیه
- تخممرغ را به همراه شکر، وانیل و نمک داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن به مدت ۴ تا ۶ دقیقه مخلوط شده و رنگ آن کرم شود.
- رنده پوست لیموترش را به همراه آبلیموترش و روغن مایع به کاسه اضافه کرده و در حدی که مواد یکدست شوند، مخلوط کنید.
- کدو حلوایی را پخته و پوره کنید و بعد از سرد شدن با موادی که از قبل آماده کردهاید یک دقیقه مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود.
- آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و دو بار الک کنیدو بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر را با الک روی مواد درون کاسه بریزید و با لیسک مخلوط کنید.
- بعد از یک دست شدن مایه کیک، گردوی خرد شده را با به آن اضافه کنید و دوباره با لیسک هم بزنید تا گردوها بهطور یکدست در مواد مخلوط شود.
- مایه درون قالب ریخته و درفر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردهاید، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.
- زمانی که کیک پخت و روی آن طلایی شد، کیک را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید.
نکته: روی کیک را میتوانید با کمی پودر قند یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.