تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹

کدو تنبل از صیفی‌جاتی است که همه می توان با آن انواع و اقسام غذاها، ‌دسرها و شیرینی ها و کیک ها را تهیه کرد.

همشهری آنلاین: تهیه کیک اسفنجی از کدو تنبل می‌تواند یک تجربه منحصر به فرد در تجربه شیرینی پزی شما باشد.

کیک اسفنجی کدو تنبل

تعداد نفرات: ۸ نفر

مدت زمان آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه

مواد لازم

آرد سفید: ۲ پیمانه

تخم‌مرغ:۳ عدد

شکر: یک پیمانه

پوره کدو حلوایی: یک پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری

آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری

روغن مایع: یک پیمانه

گردوی نیم کوب: یک دوم پیمانه

روش تهیه

  1. تخم‌مرغ را به همراه شکر، وانیل و نمک داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن به مدت ۴ تا ۶ دقیقه مخلوط شده و رنگ آن کرم شود.
  2. رنده پوست لیموترش را به همراه آبلیموترش و روغن مایع به کاسه اضافه کرده و در حدی که مواد یکدست شوند، مخلوط کنید.
  3. کدو حلوایی را پخته و پوره کنید و بعد از سرد شدن با موادی که از قبل آماده کرده‌اید یک دقیقه مخلوط کنید تا مواد کاملا یک‌دست شود.
  4. آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و دو بار الک کنیدو بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر را با الک روی مواد درون کاسه بریزید و با لیسک مخلوط کنید.
  5. بعد از یک دست شدن مایه کیک، ‌گردوی خرد شده را با به آن اضافه کنید و دوباره با لیسک هم بزنید تا گردوها به‌طور یک‌دست در مواد مخلوط شود.
  6. مایه درون قالب ریخته و درفر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده‌اید، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.
  7. زمانی که کیک پخت و روی آن طلایی شد، ‌کیک را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید.

نکته: ‌روی کیک را می‌توانید با کمی پودر قند یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.

منبع: روزنامه همشهری