اگر به طعم کدوحلوایی علاقه دارید می‌توانید انواع پلوهای خوش رنگ و لعاب را با آن درست کنید.کدوحلوایی‌پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی شمال کشور مانند آمل است که در برخی شهرها ترکیب‌هایی به آن اضافه می‌شود.

همشهری: اما در کل با پخت این غذاها، حس سفر به شمال در شما زنده می‌شود.

مواد لازم:

کدو حلوایی: ۴۰۰ گرم

گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم

برنج: ۳ پیمانه

پیاز: ۲ عدد

شکر: نصف پیمانه

زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری

پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

تعداد: ۵ نفر

آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

پخت: ۶۰ دقیقه

روش تهیه:

۱. پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.

۲. کدو را خرد کنید و در تابه جدا کمی تفت دهید و سپس با پیاز و گوشت ترکیب کنید.

۳. شکر، پودر دارچین و نصف زعفران را به همراه نصف لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آبش کشیده شود.

۴. برنج را آبکش کرده و در ادامه ترکیب مواد را لابه‌لای برنج بریزید. در نهایت پودر دارچین و بقیه زعفران را بریزید و اجازه دهید دم بکشد.

نکته: می‌توانید از خلال بادام و پسته برای تزیین روی غذا استفاده کنید.

منبع: روزنامه همشهری