تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳

ترشی اسپانیایی یکی از چاشنی هایی است که به خاطر ظاهر زیبایش در مهمانی ها سرو می شود چرا که سفره ها را رنگین می کند. این ترشی علاوه بر طعم فراموش نشدنی به علت داشتن ترکیباتی نظیر زیتون، ذرت و فلفل دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست که ما قصد داریم در این مقاله نحوه درست کردن این ترشی را آموزش دهیم.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: هوا به نسبت اوایل پاییز سردتر شده و در این روزها بانوان کدبانوی ایرانی شروع به درست کردن انواع ترشی ها می کنند تا با آغاز زمستان ترشی ها جا بیفتد و آماده خوردن شود. چرا که به علت مصرف زیاد خرید ترشی های آماده از بیرون به صرفه و اقتصادی نیست. به عنوان مثال ترشی اسپانیایی با وزن ۶۵۰ گرم بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان قیمت دارد در حالی که اگر همین ترشی را در منزل درست کنید برایتان خیلی ارزان تر تمام می شود.

مواد لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی:
تخم گشنیز ۲ قاشق چای خوری
گلپر یک قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق چای خوری
سیاه دانه ۲ قاشق چای خوری
پودر پایریکا ۲ قاشق چای خوری
نمک صورتی ۲ قاشق چای خوری
دانه فلفل سیاه به مقدار دلخواه
زیتون سیاه یک و نیم لیوان
زیتون سبز یک و نیم لیوان
ذرت شیرین یک لیوان
قارچ بلانچ شده یک لیوان
روغن زیتون ۱۰ قاشق غذا خوری
سرکه سفید ۳ لیوان
فلفل رنگی و پاپریکا ۹ عدد متوسط
هویج ۲ عدد

طرز تهیه ترشی اسپانیایی: ابتدا هویج ها را پوست کنده و نگینی و کاملا زیر (مانند شکل زیر ) خرد می کنیم.

فلفل ها را نیز نگینی به شکل زیر خرد می کنیم.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه ترشی سالاد فصل مخلوط با گوجه | ادویه مخصوص ترشی سالاد فصل چیست ؟

زیتون های سبز و سیاه را نیز به شکل زیر خرد می کنیم. برای زیباتر شدن شکل ترشی نحوه خرد کردن سبزیجات مهم است و به همین دلیل مطابق عکس ها برش دهید و خرد کنید.

همه مواد شامل ذرت، زیتون سبز و سیاه، فلفل های رنگی و پاپریکا و هویج و قارچ بلانچ شده و( اسلایس شده به دلخواه ) را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس شکر، سیاه دانه، دانه های گلپر، تخم گشنیز، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا و نمک و روغن زیتون و سرکه به ترشی اضافه می کنیم. ترشی را داخل یک شیشه دربسته می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم که هوا نکشد و یک هفته تا ۱۰ روز زمان می دهیم تا ترشی اسپانیایی جا بیفتد. بعد از گذشت این زمان ترشی آماده سرو است. نوش جان.


منبع: همشهری آنلاین