همشهری آنلاین: رولت هندوانه دستور پخت سادهای دارد اما برای تزئین آن، کافی است کمی ذوق و سلیقه به خرج دهید.
نام غذا: رولت هندوانه
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم:
تخممرغ: ۳ عدد
شکر: یک لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
آرد سفید: یک لیوان
رنگ خوراکی ژلهای سبز و قرمز: چند قطره
خامه قنادی:۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱. سفیده تخممرغها را با همزن بزنید تا کف کند. یکسوم شکر را حین هم زدن اضافه کنید. بعد آن را در یخچال بگذارید.
۲. زردهها را با بقیه شکر و وانیل با همزن بزنید. آن را به سفیدهها اضافه و به آرامی ترکیب کنید.
۳. آرد را روی مواد الک کنید. آن را به ۲ قسمت تقسیم و هر قسمت را با رنگ خوراکی رنگی کنید.
۴. مواد را به شکل ۲ نیم دایره هم اندازه کف تابه نچسب یا قالب بریزید و روی اجاق گاز یا در فر بپزید. سپس خامه را روی سطح لایه کیکی بریزید و از طرف قرمزرنگ رول کنید. رولت را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
نکته: میتوانید با شکلات چیپسی شکل تخمههای هندوانه را به تزیین رولت اضافه کنید.