تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۰۷:۴۴

همشهری آنلاین - شهره فرجی: غذاها و سالادهای خود را با استفاده از این سرکه، با عطر ترخون، معطر کنید.

مواد لازم

برگ تازه ترخون / 2 پیمانه

سرکه / 2 پیمانه

چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین

طرز تهیه:

1- برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون،  کمی آن‌ها را له کنید.

2- برگ‌های له شده را درون ظرفی بریزید.

3- سرکه را روی برگ‌ها بریزید.

4- درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنک و تاریک به مدت 3- 2 هفته نگه‌داری کنید.

با انجام اینکار، عطر و طعم ترخون به سرکه منتقل می‌شود.

5- سرکه را از صافی رد کنید، سپس آن را درون بطری‌ها بریزید.

 قبل از انجام اینکار درون هر بطری، یک شاخه ترخون بگذارید.

6- درب بطری‌ها را ببندید و روی آن‌ها برچسب و تاریخ بگذارید.

توجه: تاریخ اعتبار این سرکه 6 ماه پس از تولید است.

نکات لازم:

• برای خواباندن ترخون در سرکه، از ظروف بزرگ سرامیکی یا شیشه‌ای استفاده کنید.

• برای نگه‌داری سرکه از ظروف مناسب استفاده کنید.

www.wikihow.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها