مواد لازم :
گردوی بو داده: یک پیمانه یا 115 گرم، به صورت درشت خرد شده باشد.
آرد: 230گرم
شکر: 4/3 پیمانه یا 150 گرم
بیکینک پودر: یک قاشق چایخوری
جوششیرین: 4/1 قاشق چایخوری
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
دارچین: یک قاشق چایخوری
تخممرغ بزرگ: 2 عدد که به صورت سبک همزده باشد.
کره بدون نمک: 113 گرم، ابتدا ذوب شده، سپس سرد شده
موز بزرگ و کاملا رسیده: 3 عدد یا 450 گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد از پیش حرارت دهید و سینی مشبک فر را در قسمت وسط فر قرار دهید.
یک قالب به ابعاد( 8 * 13 * 23) سانتیمتر انتخاب کنید و کف آن را چرب و آردی کنید و کنار بگذارید.
2- گردوها را روی سینی فر قرار دهید و 10 دقیقه یا تا زمانی که کمی برشته شوند آنها را حرارت دهید، سپس بگذارید خنک شوند بعد آنها را به صورت درشت خرد کنید.
3- در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بیکینگپودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و گردوها را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
4- در یک کاسه متوسط، موزهای پوره شده، تخممرغها، کره ذوب شده و وانیل را با هم مخلوط کنید و با یک قاشق چوبی آنقدر آنها هم زنید تا مخلوط آبکی به خمیر سفتی تبدیل شود.
مایه آماده شده را درون قالبی که قبلا آماده کردهاید بریزید.
5- نان موز را به مدت 60 – 55 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ مایل به قهوهای شود و اگر یک خلال دندان را درون آن فرو کردید تمیز بیرون بیاید، حرارت دهید.
6- پس از اینکه کمی خنک شد آن را از قالب بیرون آورید.
7- نان موز را میتوانید در فریزر نیز نگهداری کنید.