همشهری آنلاین - شهره فرجی: این نوع نان را هندی‌ها، هم به عنوان پیش غذا با سس، هم همراه با غذا مصرف می‌کنند.

مواد لازم برای شش نفر:

آرد: 3 پیمانه

شیر: نصف پیمانه

تخم‌مرغ همزده:‌ یک عدد

نمک: 4/3 قاشق چای‌خوری

شکر: ‌2 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

مخمر خشک: نصف قاشق چای‌خوری

روغن: 2 قاشق سوپ‌خوری

ماست: 4 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

• آرد را در یک کاسه بریزید و شیر را در یک قابلمه بریزید و کمی آن را گرم کنید.

• در کاسه‌ای دیگر، تخم‌مرغ، نمک، شکر، بیکینگ‌پودر، مخمر، روغن، ماست و 5 قاشق سوپ‌خوری از شیر گرم را با هم مخلوط کنید و خوب هم‌زنید، سپس آرد را به آن‌ها اضافه کنید و هم‌زنید تا به شکل خمیر درآید.

• اکنون شروع به ورز دادن خمیر کنید و به آرامی مقداری شیر به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

• خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید سپس آن را به شکل یک توپ درآورید و روی آن یک روکش پلاستیکی بکشید و دو تا سه ساعت آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید.

• برای پخت نان به یک کباب پز نیاز دارید.

• خمیر را از درون کاسه بیرون آورید و آن را به مدت یک دقیقه ورز دهید بعد آن را به شکل شش توپ کوچک تقسیم کنید.

• روی توپ ها را با استفاده از وردنه،‌ تخت کنید و آن‌ها را یا به شکل قطره‌های اشک یا به شکل دایره به ضخامت سه تا شش میلی‌متر درآورید سپس روی آن‌ها روکش پلاستیک بکشید و 10 دقیقه صبر کنید.

• کباب‌پز شیاردار را کمی چرب کنید سپس خمیرها را در آن به مدت 5- 4 دقیقه یا تا زمانی که خطوط شیاردار روی نان مشخص شود حرارت دهید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها