همشهری آنلاین - شهره فرجی: حالت پفی این نان و داشتن تخم‌مرغ در آن میل به خوردن را در هرکسی تحریک می‌کند.

مواد لازم برای 6 نفر

آرد: 6 پیمانه

شکر: 3 قاشق سوپ‌خوری

مخمر: 2/1 4 قاشق چای‌خوری

نمک: 2 قاشق چای‌خوری

آب: 2 پیمانه

کره یا مارگارین: 2 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ بزرگ: 3 عدد

طرز تهیه:

• در یک کاسه بزرگ، 2 پیمانه آرد،‌ شکر، مخمر و نمک را با هم ترکیب کنید.

• آب و کره را در یک قابلمه بریزید و آن را خیلی گرم کنید(130 درجه فارنهایت)، سپس آن را درون مواد خشک بریزید و  با استفاده از یک دستگاه همزن خوب با هم مخلوط کنید و هرچند وقت یک بار موادی که حین همزدن به دیواره‌های همزن پاشیده را تمیز کنید.

•  تخم‌مرغ‌ها را به علاوه 2/1 پیمانه آرد، به دستگاه اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه، با سرعت بالا آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• برای اینکه خمیر سفت‌تری داشته باشید مابقی آرد را نیز به خمیر اضافه کنید.

• خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و در دو کاسه پیرکس بریزید و روی آن‌ها را یک روکش پلاستیکی بکشید و برای اینکه سایز آن‌ها دو برابر شود به مدت 40 دقیقه آن‌ها را در جای گرمی قرار دهید. در این قسمت از کار، حجم کاسه‌ها را طوری انتخاب کنید که گنجایش دو برابر خمیر را داشته باشند.

• خمیرها را به مدت 40 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت یا تا زمانی که خوب بپزند، حرارت دهید.

• نان‌های پفی را از درون کاسه‌ها بیرون آورید و روی سطح مشبکی قرار دهید تا خنک شوند.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها