زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 3- 2 نفر
ماکارونی: 350 گرم
سینه مرغ: یک عدد نصفه، به قطعات کوچک تقسیم شود.
قارچ: 250 گرم، به قطعات کوچک تقسیم شود.
فلفل دلمهای زرد: یک عدد نصفه، خرد شود.
فلفل دلمهای سبز: یک عدد نصفه، خرد شود.
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد نصفه، خرد شود.
سیر: 2 حبه، خرد شود.
روغن نباتی: 2- 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه: یک قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان: 2- 1 قاشق سوپخوری، رنده شود.
سبزیجات معطر: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
• سینه مرغ را با آب سرد بشویید و با دستمال خشک کنید، سپس به قطعات مکعبی کوچک تقسیم کنید.
• قارچها را در یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید تا نرم شوند.
• در ظرف دیگری، فلفلها را در 2 قاشق روغن نباتی به مدت
5 دقیقه سرخ کنید.
• سیرها را به ظرف اضافه کنید و
3- 2 دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
• قطعات مکعبی مرغ، سبزیجات معطر و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و به مدت 10- 5 دقیقه روی حرارت متوسط آنها را حرارت دهید.
• مخلوط را از روی حرارت برداشته، قارچها، پنیر رنده شده و آب لیمو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
• غذا را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید.
• در این میان، ماکارونی را در آب نمک بجوشانید تا نرم شوند، سپس آن را آبکش کنید.
• ماکارونی، روغن زیتون و مخلوط مرغ را خوب با هم مخلوط کنید.
• روی ماکارونی، پنیر پارمسان بریزید و آن را سرو کنید.
www.1001recipe.com/recipes/food/chicken_vegetables_pasta