ترکیبات اصلی:
کره: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: نصف پیمانه
سیر: شش حبه، کاملا ریز شود.
فلفل قرمز، تخمهای آن درآورده و کاملا ریز شود.
آب: نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آب و پوست رنده شده یک لیمو
پودر ارگانو: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
بال مرغ: 16 عدد
دستور تهیه:
• در یک ظرف متوسط روی حرارت ملایم، روغن را همراه با کره تا حدی حرارت دهید که کره آب شود.
• ابتدا پیاز را به ظرف اضافه کرده و آن را تفت داده، سپس سیر و فلفل را به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.
• آب، رب گوجه فرنگی، آب و پوست لیمو و پودر ارگانو را به ظرف اضافه کرده و بگذارید با حرارت کم، به مدت 5 دقیقه بجوشند.
• مواد درون تابه را درون دستگاه مخلوط کن، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یکدست شوند.
• مخلوط را درون ظرف بزرگتری ریخته و بالها را به آن اضافه کرده و کاملا با مخلوط آغشته کنید و بگذارید بالها یک ساعت درون ظرف بمانند. اگر میخواهید بالها مدت بیشتری درون مخلوط خوابانده شوند، ظرف را در یخچال قرار دهید.
• فر را از پیش روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید و درون ظرف پختی که در نظر گرفتهاید را به طور کامل چرب کنید.
• بالها را از درون مخلوط بیرون آورده و آنها را تکان داده تا اضافات مخلوط درون کاسه بریزد.
• مخلوط را نگه دارید.
• بال مرغها را درون ظرف پخت، در فر به مدت 25 دقیقه حرارت داده، سپس آنها را به مواد مخلوط آغشته کنید و 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی که کاملا پخته شوند، آنها را حرارت دهید.
• آنها را از فر خارج کرده و تا سرد نشده همراه با سس سیر میل کنید.