در اینجا آلبالو نقش چاشنی را برای مرغ سرخ شده دارد.
مواد لازم برای 4 نفر:
- سینه مرغ کوچک؛ 4 عدد (از استخوان جدا شود)
- کره یا مارگارین؛ یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل؛ به میزان لازم
مواد لازم برای سس:
- آلبالو؛ 300 گرم
- آب آلبالو؛ یک پیمانه
- سرکه؛ نصف پیمانه
- آب و پوست رنده شده یک پرتقال
- آرد ذرت؛ 2 قاشق سوپخوری
- برگ بو؛ یک عدد
- پودر آویشن؛ یک سوم قاشق چایخوری
- نمک و فلفل؛ به مقدار لازم
روش پخت:
1 - تابه نچسبی آماده کنید و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس مقداری نمک روی سینههای مرغ بپاشید و آنها را به صورت نصف شده داخل کره سرخ کنید. در ظرف را بگذارید تا همزمان با سرخ شدن نیز بپزند.
2 - در قابلمه کوچکی، آب آلبالو، سرکه، آب پرتقال و پوست رندهشده پرتقال، برگ بو و پودر آویشن را با هم مخلوط کرده ، روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آرد ذرت را کمکم به آن اضافه کنید و حرارت دادن را تا زمانی که سس حالت نیمه غلیظ پیدا کند ادامه دهید؛ البته در مدت زمان پخت، مرتب مواد را هم بزنید.
3 - مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید، سپس آلبالوها را پس از هستهگیری در سس بریزید و 5 دقیقه حرارت دهید. در پایان سس را روی سینههای مرغ بریزید و پذیرایی کنید.