زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ: 2 عدد
پیاز متوسط: یک عدد، درشت خرد شود.
سیر: یک حبه، خرد شود.
تکههای درشت سیب زمینی: یک پیمانه
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک قاشق چایخوری
آویشن: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- سیب زمینیها را دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک و فلفل بخوابانید.
2- مواد فوق را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند حرارت دهید.
3- در این میان، درون یک تابه داغ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن به مدت 2 دقیقه تفت داده، سپس سیر را به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را حرارت دهید.
4- پودر آویشن و نمک و فلفل را روی سینههای مرغ بپاشید و هر طرف آنها را به مدت
10- 5 دقیقه در تابه سرخ کنید.
5- تمام مواد سس را خوب با هم مخلوط کنید.
6- تعدادی از سیب رمینیها را در وسط بشقاب بچینید و سینههای مرغ را روی آنها قرار داده، سپس مقداری سس روی آنها بریزید.