همشهری آنلاین- شهره فرجی: شاید یکی از علل خوشمزگی این خورش، ‌وجود پیاز فراوان آن باشد.

مواد لازم:

قارچ تازه: نیم کیلو

پیاز بزرگ: 4 عدد

خامه ترش: یک پیمانه

کره

آرد

نمک و فلفل

طرز تهیه:

• در یک قابلمه بزرگ،‌ قارچ‌ها را درون کره تفت دهید.

• قارچ‌ها را آنقدر تفت دهید تا آب حاصل از آن‌ها، کاملا خارج شود.
(در این مرحله می‌توانید آب حاصله را برای تهیه سوپ در یخچال نگه‌داری کنید)َ

• پیازها را در مقدار کمی روغن سرخ کرده تا قهوه‌ای رنگ شوند.

• در یک تابه نچسب، ‌مقداری کره ذوب کنید، سپس برای غلیظ شدن آن، مقداری آرد به آن اضافه کرده و مرتب آن‌ها را هم بزنید.

• خامه ترش را به مخلوط فوق اضافه کرده و تا حد گرم شدن آن را حرارت دهید.

• در صورت نیاز به غلظت بیشتر،‌ به مخلوط آرد اضافه کنید.

• تمام مواد فوق را کاملا با هم ترکیب کرده و به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کنید.

• خورش آماده شده را می‌توانید بر روی پوره سیب‌زمینی یا برنج ریخته و میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین