مواد لازم برای یک نفر:
روغن زیتون / سه قاشق سوپخوری
پیاز / یک عدد متوسط
فیله مرغ / 400 گرم
سیر / 2 حبه
فلفل سبز / یک عدد
نمک / یک چهارم قاشق چایخوری
زردچوبه / نصف قاشق چایخوری
پودر زیره / نصف قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز / یک چهارم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی / یک قاشق چایخوری
پودر کاری / یک قاشق چایخوری
خامه دوبل / 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1- پیاز را خرد کنید.
نکته: هر چه مواد غذایی را ریزتر کنید سریعتر می پزند.
2- ابتدا با چاقو روی سطح دو حبه سیر فشار دهید، سپس پوست آنها را بکنید و آنها را خرد کنید.
3- با چاقو، فلفل سبز را ابتدا از درازا، برش دهید سپس تخمهای آن را درآورید و آن را خرد کنید. چون آب فلفل ممکن است پوست دستتان را بسوزاند، پس از اینکار، فوری دستتان را با آب بشویید.
4- مرغ را روی تخته برش بگذارید و آن را به قطعات 4*4 برش دهید.
5- برای سرخ کردن پیاز، تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. سه قاشق سوپخوری روغن در آن بریزید و به مدت یک دقیقه پیازها را در آن سرخ کنید.
6- قطعات مرغ را به پیازها افزوده، 6- 5 دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
7- سیر و فلفل را به مواد تابه، اضافه کنید و به مدت 3- 2 دقیقه دیگر، آنها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
8- ادویه جات را که شامل یک قاشق چایخوری پودر کاری، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری زردچوبه، نصف قاشق چایخوری زیره و یک چهارم قاشق چایخوری پودر گشنیز است را به محتوی تابه افزوده، آنها را خوب هم بزنید.
9- رب گوجهفرنگی، که طعم دهنده دیگر غذا است را به اندازه یک قاشق چایخوری به غذا اضافه کنید و در حالیکه مخلوط را هم می زنید، 2 قاشق سوپخوری، خامه به آن اضافه کنید.
10- برای اینکه ببینید مرغها پخته شدهاند یا خیر، یک تکه بزرگ از آن را بردارید، آن را از وسط برش دهید، اگر کاملا سفید بود و هیچ قسمت صورتی نداشت مرغ کاملا پخته است.
11- غذا را به صورت داغ، همراه با برنج یا نان مصرف کنید.