تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۰۶:۵۸

همشهری آنلاین - شهره فرجی: تا به حال در مورد سوخاری کردن مرغ و ماهی مطالب زیادی خوانده و شنیده‌اید اما آیا درباره سوخاری کردن تخم‌مرغ هم چیزی می‌دانید؟

زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه

مواد لازم برای 4- 3 نفر:

تخم‌مرغ : ‌6 عدد

سس مایونز: یک چهارم پیمانه

خردل: یک قاشق غذاخوری

پوست رنده شده لیموی تازه: یک قاشق چای‌خوری

تره خرد شده، یک قاشق غذاخوری

سس فلفل: کمی

نمک و فلفل به مقدار لازم

آرد: یک پیمانه

تخم‌مرغ همزده:‌2 عدد

پودر سوخاری: یک پیمانه

جعفری برای تزیین

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

• در یک قابلمه، ‌مقداری آب سرد ریخته و تخم‌مرغ‌ها را درون آن بجوشانید.

• قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید تخم‌مرغ‌ها حدود یک ربع در همان آب باقی بمانند.

• تخم‌مرغ‌ها را پوست کنده و از طول به دو نیم تقسیم کنید.

• زرده آن‌ها را بیرون آورده و در کاسه‌ای بریزید و سس مایونز، خردل، پوست لیمو، تره، سس فلفل و نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید و به صورت پوره درآورید.

• درون سفیده‌ها را با مخلوط زرده، پر کنید.

• درون یک سرخ کن عمیق، روغن را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید.

• در یک کاسه متوسط، یک پیمانه آرد بریزید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

• در کاسه‌ای دیگر، تخم‌مرغ همزده و در کاسه سوم، یک پیمانه آرد سوخاری بریزید.

• تخم‌مرغ‌ها را ابتدا درون آرد، سپس درون تخم‌مرغ‌های همزده و در آخر درون آرد سوخاری بغلطانید.

• تخم‌مرغ‌ها را خیلی آرام، درون روغن داغ قرار داده و تا زمانی که طلایی رنگ شوند آن‌ها را سرخ کنید.

• سپس آن‌ها را از روغن بیرون آورید و روی کاغذ خشک کن آشپزخانه قرار دهید تا روغ‌ن‌های اضافی آن‌ها جذب دستمال شوند.

• روی تخم‌مرغ‌ها در صورت نیاز نمک و فلفل بپاشید و روی آن‌‌ها را با برگ‌های جعفری تزیین کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها