مواد لازم برای 4 نفر:
آرد: 4/1 پیمانه
گوشت گوساله: یک کیلو، به شکل مکعبهای 5 سانتیمتری تقسیم شود.
روغن زیتون: 4/1 پیمانه
پیاز بزرگ: یک عدد، خلال شود.
رب گوجه فرنگی: نصف پیمانه
آب گوشت: یک پیمانه
پودر آویشن: یک قاشق غذاخوری
هویج بزرگ: سه عدد، درشت خرد شود.
ماکارونی پخته: هنگام سرو
سرکه قرمز: نصف پیمانه
سیر: سه حبه، خرد شود
طرز تهیه:
• ابتدا آرد، نمک،فلفل و گوشت را خوب با هم مخلوط کنید.
• سپس یک قاشق از روغن را درون تابه، روی حرارت متوسط گرم کنید.
• نیمی از گوشتها را درون روغن به مدت 5- 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای رنگ شوند، تفت دهید.
• گوشتها را از درون روغن برداشته و درون آرام پز بریزید و این کار را با بقیه گوشتها تکرار کنید.
• حرارت را کم کرده و مابقی روغن را درون تابه بریزید و پیازها را به مدت 2 دقیقه و سپس سیر را یک دقیقه درون روغن تفت دهید.
• رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه آن را تفت دهید.
• سرکه را به تابه اضافه کنید و تا زمانی که به نصف برسد آن را بجوشانید.
• آب گوشت، آویشن و هویجها را به تابه اضافه کنید و بگذارید آرام بجوشند تا کمی غلیظ شوند.
• سس آماده شده را با قاشق روی گوشتها در آرامپز بریزید و با هم مخلوط کنید طوری که تمام قسمتهای گوشت آغشته به سس شود.
• درب آرامپز را ببندید و با حرارت زیاد به مدت 4 ساعت و یا با حرارت کم به مدت 6 ساعت آن را بپزید.
• نمک و فلفل غذا را تنظیم کنید.
• راگوی آماده شده را روی ماکارونی ریخته و تا سرد نشده میل کنید.