زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه
مواد لازم برای یک نفر:
روغن / مقداری
تخممرغ / دو عدد بزرگ
نمک و فلفل / به مقدار لازم
پنیر چدار رنده شده / یک چهارم پیمانه
ژامبون خرد شده / 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده / یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- مقداری روغن در تابه اسپری کنید و تابه را روی شعله متوسط قرار دهید.
2- در یک کاسه کوچک، تخممرغ و نمک و فلفل را آنقدر هم زنید تا کف کند سپس آن را درون تابه ریخته، تا 30 ثانیه آن را بپزید پس از آن، ابتدا کمی از لبه تخممرغ را بلند کنید و مطمئن شوید کاملا پخته شده است.
3- پنیر، ژامبون و پیازچهها را روی نیمی از املت بریزید و نیمه دیگر را به آرامی روی مواد میانی تا کنید و به دقت آن را در ظرف مورد نظر سر دهید و آن را به صورت گرم میل کنید.