همشهری آنلاین - شهره فرجی: قارچ، کره، سینه مرغ، سرکه و خامه برخی از مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای لذیذ هستند.

مواد لازم:

 قارچ: نیم کیلو، خرد شود.

کره: سه قاشق غذاخوری

سینه مرغ بدون استخوان، دو نیم شده: 6 عدد

سرکه سفید: ‌سه قاشق غذاخوری

خامه زده:‌ یک پیمانه و نیم

دانه فلفل نکوبیده: 4/1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• در یک تابه بزرگ،‌ قارچ‌ها را درون یک قاشق غذاخوری کره، روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند حرارت دهید.[قارچ سرخ کرده]

• قارچ‌ها را از تابه خارج کنید.

• هر دو طرف مرغ‌‌ها را درون دو قاشق باقی‌مانده کره روی حرارت متوسط به مدت 12- 8 دقیقه تفت داده تا طلایی رنگ شوند.

• مرغ‌ها را از تابه خارج کنید.

• درون تابه سرکه را با خامه وفلفل مخلوط کرده، و حدود دو تا سه دقیقه آن‌ها را حرارت دهید تا سس خامه غلیظ شود.

• قارچ‌ها را به تابه برگردانده و کمی آن‌ها را حرارت دهید.[قارچ شکم‌پر]

• سس قارچ را روی مرغ‌ها بریزید و تا سرد نشده آن را در صورت تمایل با سالاد میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها