همشهری آنلاین: هنگامی که باکتری‌ها یا سایر میکروب‌ها در غذای شما جایگزین می‌شود، ممکن است به بیماری شما منجر شوند.

برای اینکه غذاها را به خصوص در هوای گرم تابستان سالم نگهدارید، به این توصیه‌ها توجه کنید:

  • باقیمانده غذا را فورا در یخچال بگذارید.
  • اطمینان حاصل کنید که همه غذاها به طور کامل پخته‌اند و به درجه حرارت کافی رسیده‌اند.
  • گوشت خام را در کنار غذاهای دیگر قرار ندهید.
  • پس از لمس کردن مواد غذایی خام و پیش از آماده کردن غذا دست‌های‌تان را کامل بشویید.
  • همه وسائل آشپزخانه را با آب گرم و صابون بشویید.
  • اسفنج‌ها، دستمال‌ها و حوله‌های خشک‌کردن ظروف را به طور مکرر با درجه حرارت بالای ماشین لباسشویی بشویید.
  •  همه سبزی‌ها و میوه‌ها را پیش از خوردن یا آماده کردن بشویید.
  • هنگامی که می‌خواهید ماده غذایی را از لحاظ انجماد خارج کنید یا آن را در سس بخوابانید، به جای اینکه آن را در آشپزخانه رها کنید، آن را یخچال بگذارید.
  • باقیمانده موادی که برای پرکردن مرغ به کار برده‌اید، درون یخچال بگذارید.
  • یخچال را با مقدار بسیار زیادی مواد غذایی پرنکنید، چرا که این کار مانع گردش هوا می‌شود.

HealthDay