برای اینکه غذاها را به خصوص در هوای گرم تابستان سالم نگهدارید، به این توصیهها توجه کنید:
- باقیمانده غذا را فورا در یخچال بگذارید.
- اطمینان حاصل کنید که همه غذاها به طور کامل پختهاند و به درجه حرارت کافی رسیدهاند.
- گوشت خام را در کنار غذاهای دیگر قرار ندهید.
- پس از لمس کردن مواد غذایی خام و پیش از آماده کردن غذا دستهایتان را کامل بشویید.
- همه وسائل آشپزخانه را با آب گرم و صابون بشویید.
- اسفنجها، دستمالها و حولههای خشککردن ظروف را به طور مکرر با درجه حرارت بالای ماشین لباسشویی بشویید.
- همه سبزیها و میوهها را پیش از خوردن یا آماده کردن بشویید.
- هنگامی که میخواهید ماده غذایی را از لحاظ انجماد خارج کنید یا آن را در سس بخوابانید، به جای اینکه آن را در آشپزخانه رها کنید، آن را یخچال بگذارید.
- باقیمانده موادی که برای پرکردن مرغ به کار بردهاید، درون یخچال بگذارید.
- یخچال را با مقدار بسیار زیادی مواد غذایی پرنکنید، چرا که این کار مانع گردش هوا میشود.
HealthDay