بیش از 75 درصد از کل موارد سرطان سینه با استروژن تغذیه میشوند و سالانه حدود 400 هزار زن در سراسر جهان جان خود را بدین طریق از دست میدهند.
بر این اساس محققان دانشگاه اوهایو مزایای انار در مبارزه با سرطان سینه را مورد بررسی قرار دادند.[12 ژن موثر در تومورهای بدخیم سرطان سینه شناسایی شدند]
این گروه دریافتند: میوههای قرمز دارای آب و دانه به طور طبیعی یک نوع ماده شیمیایی به نام «اسید الاجیک» تولید میکنند که به نظر میرسد برای جلوگیری از رشد سلولهای سرطان در بافتهای سینه مفید باشد.[مصرف گردو، خطرسرطان سینه را کاهش میدهد]
به گزارش ایسنا، محققان مدتی است در خصوص آنتی اکسیدانهای موجود در انار و قدرت آن برای مبارزه با سرطان سینه همانند مزایای این میوه برای سلامت قلب مطالبی ارائه کردهاند.[آب انار علیه سرطان و بیماریهای قلبی]
در آزمایشگاه محققان روی آنزیم روماتاس که نقش کلیدی در تولید استروژن و رشد سرطان سینه دارد و اثرات دهها ترکیب موجود در انار که با مبارزه با سرطان سینه مرتبط هستند، مطالعه کردند.
به طور کلی محققان اظهار داشتند: با استفاده از آب میوههای قرمز دانهدار به خصوص انار میتوان به مبارزه با رشد سرطان سینه پرداخت.