به گزارش ایسنا، متخصصان دانشگاه کلمسون در آمریکا در آزمایشات جدید خود متوجه شدهاند که 90 درصد از این سلولهای بیمار و بدخیم وقتی در معرض عصاره تمشک قرار میگیرند، تخریب شده و از بین میروند.
روزنامه دیلی میل همچنین گزارش داد که آنتی اکسیدانهای موجود در این میوه خوشمزه و پرطرفدار میتوانند سلولهای سرطانی سینه را نیز نابود کنند.
متخصصان دانشگاه کلمسون در بیانیهای تاکید کردند: هرچند آنتی اکسیدانهای موجود در این میوه قرمز رنگ علت این تاثیرات مفید را بر بدن توجیه میکنند اما به نظر میرسد که تمشک در عین حال حاوی ترکیبات ناشناختهای است که این مزایا را تشدید میکنند و تاثیر مشابه آنتی اکسیدانی دارند.
با این حال کارشناسان معتقدند تاثیر ضد سرطانی تمشک تنها زمانی آشکار میشود که عصاره آن به طور مستقیم به سلولهای بیمار و سرطانی برسد در حالی که خوردن میوه تاثیر مشابه ندارد.
این متخصصان هم اکنون قصد دارند با مطالعات بیشتر روی این میوه سایر ترکیبات ضدسرطانی آن را کشف کرده و از این یافته به مواد درمانی کارآمدتری دست پیدا کنند.