کلم بروکلی دارای انواع مواد غذایی شامل: ویتامین C، ویتامین A (اغلب به عنوان بتاکاروتن)، اسید فولیک، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.
کلسیم، کاری فراتر از تقویت استخوانها انجام میدهد و آن کنترل فشار خون است . این ماده معدنی حتی میتواند از بروز سرطان کولون نیز پیشگیری کند.
بتاکاروتن و ویتامین C از جمله آنتیاکسیدانهای مهمی هستند که در کاهش احتمال ابتلا به بسیاری از بیماریها مانند آب مروارید، بیماریهای قلبی و سرطانهای متعدد نقش بسزایی را ایفا میکنند.
فیبر موجود در بروکلی نیاز بدن به هر دو نوع فیبر محلول و غیرمحلول را تامین میکند.
بروکلی در مورد افرادی که به خوردن مواد لبنی چون شیر حساس هستند، منبع خوبی برای تامین کلسیم است.
بروکلی با داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین C ، به جذب آهن در بدن کمک شایانی میکند و از سرماخوردگی پیشگیری میکند.
- گوجه فرنگی و کلم بروکلی علیه سرطان پروستات / چگونه بروکلی از شریانهای شما محافظت میکند / درمان سرطان با کلم بروکلی / بروکلی و کاهش قند خون
مشخصات کلم بروکلی تازه
هنگام خرید بروکلی باید به ساقههای ایستاده با رنگ سبز دقت شود و از خرید آن با رنگ زرد خودداری کنید . آن را به مدت3 روز در یخچال میتوانید نگهداری کنید.
از کلم بروکلی میتوان به صورت خام در سالاد استفاده کرد و در صورت تمایل آن را به صورت پخته (به مدت 12- 8 دقیقه آن را بجوشانید) همراه با آبلیمو در کنار خوراک گوشت، مرغ، ماهی و یا در سوپ استفاده کنید.
www.howstuffworks.com