فلفل دلمهای منبعی غنی از ویتامین A و C است که هر دو آنتیاکسیدانتهایی قوی به شمار می آیند که موجب کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی میشود.
همچنین فلفل دلمهای، حاوی ویتامین B6 و اسید فولیک است که در رفع گرفتگی رگها ی بیماری قلبی و دیابتی تاثیرگذار است. فیبر موجود در فلفل دلمهای میتواند کلسترول را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد.
گفتنی است در 100 گرم فلفل دلمهای قرمز یا سبز به ترتیب 140 و 120 میلی گرم ویتامین C و مقدار قابل توجهی بتاکاروتین وجود دارد.
همچنین ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای آن را به درمانی برای سرماخوردگی تبدیل کرده است.
مصرف مرتب فلفل دلمهای در رژیم غذایی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را کاهش میدهد