سیب زمینی، اصولا غذای مناسبی برای وعدههای صبحانه، ناهار و شام محسوب میشود.
سیب زمینی، غذای کم کالری بوده و سرشار از ویتامین C، ویتامین B و آهن است. این ویژگیها تنها به گوشت درون سیبزمینیها مربوط نمیشوند بلکه شامل پوست آنها نیز میشوند.
پوست سیبزمینی دارای مقادیر فراوانی فیبر و مواد مغذی حیاتی دیگر نیز هست. سیبزمینیها دارای کالری کم و فاقد چربی و کلسترول هستند.
پوست یک سیبزمینی متوسط، حدود 8 درصد از مقدار مجاز فیبر توصیه شده در روز را تامین میکند.
مقدار فیبر موجود در پوست سیبزمینی برابر با مقدار موجود فیبر در پاستای گندم، نان گندم کامل و دیگر محصولات گندم کامل است.
مصرف فیبر، احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت را کاهش میدهد.
مصرف فیبر، به کاهش کلسترول، کنترل سطح قند خون و ایجاد احساس سیری در فرد و در نهایت کاهش وزن کمک خوبی میکند.
فیبرها با تقویت حرکت مواد موجود در سیستم هاضمه، به عنوان ضد یبوست عمل میکنند. [فیبر و پیشگیری از یبوست]
یک سیبزمینی کامل با پوست حاوی 45 درصد از مقدار مجاز روزانه ویتامین C است و پوست آن به تنهایی 9 درصد از این مقدار مجاز را تشکیل میدهد.
تسکین و درمان زخمها و جراحات از وظایف ویتامین C است که دارای مقدار فراوانی آنتیاکسیدان است که با سرطان مقابله میکند.
این ویتامین، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند و با انواع بیماریها مقابله میکند.
سیبزمینی با پوست منبع خوبی از ویتامین B و آهن نیز محسوب میشود.
www. chastoriesinlife.info