همشهری آنلاین - شهره فرجی: دسر توت‌فرنگی و خامه را چند ساعت قبل از مصرف درون یخچال قرار دهید.

مواد لازم:

توت‌فرنگی بزرگ: 18- 16 عدد

پنیر خامه‌ای:‌ یک سوم پیمانه

خامه: یک سوم پیمانه

شکر: 3- 2 قاشق غذاخوری شکروانیل:‌نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• برای تهیه این دسر به توت‌فرنگی‌های بزرگ نیاز دارید تا به راحتی بتوانند روی سطح صاف بایستند.

• با استفاده از یک چاقوی تیز برشی به شکل X در هر کدام از توت‌فرنگی‌ها ایجاد کنید. توت‌فرنگی‌ها را تا کمی مانده به انتها برش دهید.

• با استفاده از نوک انگشتان خود، گلبرگ‌ها را تا حدودی از هم باز کنید سپس آن‌ها را کنار بگذارید.

• برای تهیه مواد درونی: درون کاسه جداگانه‌ای پنیر خامه‌ای را با خامه تا حدی هم بزنید تا نرم و یک دست شوند.

• شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

• مایه را درون ماسوله مخصوص خمیر با نوک ستاره‌ای بزرگ بریزید ( در صورت در دسترس نبودن ماسوره، در انتهای گوشه یک کیسه پلاستیکی، سوراخی ایجاد کرده و مایه را درون آن بریزید) و با فشار آن را درون توت‌فرنگی‌ها وارد کنید.

www.joyofbaking.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها