شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۴
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: برای تنوع هم که شده هلو را می‌توانید به شکل کبابی تهیه کرده و به عنوان دسر میل کنید.

هلو کبابی

مواد لازم:

عسل: یک چهارم پیمانه

خردل: 2 قاشق چای‌خوری

هلو: 6 عدد؛‌ رسیده و سفت باشد و به دو نیم تقسیم شود.

روغن گیاهی:‌ مقدار لازم

طرز تهیه:

• دو ماده اول را با هم خوب مخلوط کنید و نیمی از مخلوط را روی هلوهای دو نیم شده پخش کنید.

• درون یک کباب‌پز را آغشته به روغن کرده و هلوهای نیمه را درون آن‌ها قرار داده، درب ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط به مدت سه دقیقه یا تا زمانی که نرم و طلایی رنگ شوند، هر طرف آن‌ها را حرارت دهید.

• کباب‌پز را از روی حرارت برداشته و مابقی مخلوط عسل را روی قسمت‌های برش خورده هلو به طور یک نواخت بمالید.

www.myrecipes.com

کد خبر 141025
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز