مواد لازم:
عسل: یک چهارم پیمانه
خردل: 2 قاشق چایخوری
هلو: 6 عدد؛ رسیده و سفت باشد و به دو نیم تقسیم شود.
روغن گیاهی: مقدار لازم
طرز تهیه:
• دو ماده اول را با هم خوب مخلوط کنید و نیمی از مخلوط را روی هلوهای دو نیم شده پخش کنید.
• درون یک کبابپز را آغشته به روغن کرده و هلوهای نیمه را درون آنها قرار داده، درب ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط به مدت سه دقیقه یا تا زمانی که نرم و طلایی رنگ شوند، هر طرف آنها را حرارت دهید.
• کبابپز را از روی حرارت برداشته و مابقی مخلوط عسل را روی قسمتهای برش خورده هلو به طور یک نواخت بمالید.
www.myrecipes.com