شنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۴
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: در فصل تابستان، فرصت را غنیمت شمرده و این دسر را به راحتی در منزل تهیه کنید.

یخمک آلبالو

مدت تهیه: 10 دقیقه به علاوه زمان فریز کردن

مواد لازم برای 6 نفر:

آلبالو: سه پیمانه، یخ‌زده و هسته‌های آن‌ها جدا شده باشد.

شکر: یک پیمانه

آب انگور: یک سوم پیمانه

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• در مرحله اول،‌ آلبالو‌ها را درون دستگاه مخلوط کن بریزید، درب دستگاه را ببندید و آن‌ها را تا حدی که نرم و یک دست شوند خوب با هم مخلوط کنید.

• در مرحله دوم درب دستگاه را برداشته و مواد باقی‌مانده را به کاسه مخلوط کن اضافه کرده، در آن را بگذارید و خوب با هم مخلوط کنید.

• در انتها، مخلوط تهیه شده را درون ظرف درب‌داری منتقل کرده و درون فریزر قرار دهید تا کاملا یخ ببندد.

آلبالو

www.tasteofhome.com

کد خبر 139849
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز