دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: حبوبات به خصوص عدس، دارای آهن گیاهی بالایی بوده که این نکته قابل توجه است.
وی تأکید کرد: برای جذب بالا و بیشتر آهن حبوبات باید به همراه آنها موادی که دارای ویتامین C هستند مصرف شود زیرا آهن حبوبات غیر قابل هضم است.
کیمیاگر افزود: به عنوان مثال میتوانیم به همراه حبوبات ،گوجهفرنگی، فلفل سبز، سبزی خوردن، آب پرتقال و دیگر موادی که شامل ویتامین C است مصرف کنیم.
این متخصص عنوان کرد: به دلیل نداشتن چربی و کلسترول در حبوبات افرادی که مصرف زیاد گوشت برای آنها بنا به توصیه پزشک مجاز نیست میتوانند از حبوبات استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: چون مصرف حبوبات میتواند در افراد سبب نفخ شود باید حبوبات چند ساعت قبل از طبخ خوب خیس بخورند و سپس به خوبی پخته شوند زیرا به دلیل خوب خیس نخوردن و پخته نشدن مناسب میتوانند در افراد به خصوص کودکان و سالمندان ایجاد نفخ کنند.
این متخصص تغذیه گفت: در بین حبوبات عدس و نیز لوبیای سفید دارای هضم بهتری هستند.
کیمیاگر اظهار کرد: توجه به آفت در حبوبات مهم بوده و نباید از حبوباتی که آفت زده و یا نامناسبند استفاده کرد.