همشهری آنلاین: لوبیا مانند گیاهان هم خانواده خود وسیله درمانی موثری برای دستگاه قلبی عروقی است.

خوراک لوبیا

زمانی که لوبیای خشک پس از پخته شدن خورده می‌شود تمام قسمت‌های آن جذب بدن نمی‌شود و قسمت جذب نشده در داخل روده بزرگ باقی می‌ماند.

دکتر مجید محسنی، در گفت و گو با ایسنا، گفت: باکتری‌های درون روده به همراه این مواد جذب نشده لوبیا مقداری مواد شیمیایی مخصوص تولید می‌کنند که جذب بدن شده و باعث کاهش کلسترول خون از نوع LDL می‌شود، به همین دلیل لوبیا برای قلب مفید است.

وی تصریح کرد: به علت فعل و انفعالاتی که به صورت تخمیر در روده انجام می‌شود مقدار زیادی عوامل کنترل کننده سرطان تولید می‌شود.

همچنین مصرف آن میزان فشار خون را به میزان 5 تا 6 درصد کاهش می‌دهد.

کد خبر 115880
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز