همشهری آنلاین: گروهی از روانشناسان دانشگاه داکوتای شمالی در یک مطالعه جدید دریافته‌اند افرادی که تمایل زیادی به خوردن شیرینی‌جات دارند، واقعا انسانهای مهربانی هستند و تمایل بیشتری برای محبت کردن و کمک کردن به دیگران دارند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، روانشناسان در این مطالعه دریافتند افرادی که خوردن شکلات و شیرینی را به چوب شور و کراکر نمکی ترجیح می‌دهند، بیشتر تمایل دارند که به دیگران و حتی غریبه‌های نیازمند، کمک ‌کنند و بعلاوه در فعالیت‌های همیاری اجتماعی و گروهی مثل پاکسازی شهرشان، بیشتر شرکت می‌کنند.

به گزارش روزنامه دیلی اکسپرس، روانشناسان می‌گویند: به این ترتیب می‌توان با شناسایی سلیقه افراد در انتخاب نوع خوردنی مورد علاقه‌شان، تمایل آنها را برای کمک به دیگران پیش‌بینی کرد.

 

منبع: همشهری آنلاین