این تحقیقات که بر روی حدود 33500 زن با گروه سنی 49 تا 83 سال و در مدت 10 سال انجام شده نشان میدهد که مصرف 45 گرم شکلات در هفته از زنان در برابر سکته مغزی حفاظت می کند.
به گزارش سلامت نیوز یافتههای این پژوهش حاکی از آن است که مصرف شکلات تا 20 درصد خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.
در این پژوهش آمده است که میزان مصرف شکلات با نوع سکته و آسیبهای حاصل از آن کاملا ارتباط دارد و حتی کسانی که شکلات بیشتری در برنامه تغذیهای خود داشتهاند از صدمات ناشی از سکته مغزی نظیر انسداد، لخته خون بیشتر در امان بودهاند.
همچنین این تحقیقات نشان داده که غلظت کاکائو در میزان خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته مغزی موثر است.
این پژوهش در مجله کالج قلب آمریکا چاپ شده است.