دکتر کاترین زراتسکی، در این زمینه افزود: فلاوانول موجود در دانههای کاکائو دارای خواص آنتیاکسیدانی است و از آسیب سلولی که منجر به بیماریهای قلبی میشود، میکاهد.[بیماریهای قلبی تا 10 سال آینده سه برابر میشود]
فلاوانول همچنین سطح فشارخون را پایین آورده و به بهبود عملکرد عروقی نیز کمک میکند. شکلات تیره نسبت به شکلات شیری دارای فلاوانول بیشتری است.
اگر میخواهید شکلات را در برنامه غذاییاتان جای دهید بهتر است اعتدال را رعایت کنید چرا که شکلاتهای تجاری، شکلاتهایی هستند که در آنها ترکیبات اضافی و نامناسب چربی، شکر و کالری افزوده شده و مصرف زیاد آنها میتواند به اضافه وزن و به دنبال آن، افزایش فشارخون، بیماریهای قلبی و دیابت منجر گردد.
پس بهتر است شکلات تیرهای را انتخاب کنید که مقدار کاکائوی موجود در آن 65 درصد یا بیشتر باشد.
سعی کنید بیش از 85 گرم در روز شکلات مصرف نکنید چرا که نتایج بررسیها حاکی از آن است که تا این مقدار در روز برای سلامتی مفید است.
www.mayoclinic.com